Powered By Blogger

miercuri, 8 septembrie 2010

Doua nule

E vorba de cele doua egaluri ale echipei nationale de fotbal. Vineri cu Albania, cand am avut si putin ghinion, am condus cu 1-0 si am fost egalati in minutul 88. Ieri, in Belarus, un 0-0 destul de sters, parca pe fondul unei prestatii ceva mai acceptabile, in fata unei formatii clasate peste albanezi in ierarhiile FIFA.
Vrem insa performante, nu egaluri chinuite...insa uitam cu cine mergem la razboi! Avem mijlocasi peste Florescu, Cocis si Torje? Multe nume nu prea ne vin in gand. Poate Lazar, poate Herea, introdus totusi pe final, poate Nicolita, care insa e intr-o forma slaba, ca sa nu zicem mai mult. Adrian Cristea nici el nu rupe inima targului, Clujul mizeaza pe straini, Urziceniul se destrama, poate Apostol va renaste la Steaua, cine stie...
Apararea a fost ce trebuia, belarusii n-au avut ocazii, Rat ramane titular de drept pe stanga, pe centru tot dintre Chivu, Tamas, Radoi si eventual Marius Constantin se face alegerea, pe dreapta a aparut o problema cu accidentarea lui Dananae, dar Maftei a jucat bine, zic eu.
In atac, acolo apar problemele. Niculae e recomandat de golurile pe care deja le-a dat la Monaco, dar cu Albania a dezamagit. Marica nici el nu a fost in "vana", poate trebuia bagat mai devreme la Minsk, totusi. Bilasco slab, Stancu destul de bun, dar ce trebuia sa faca la abia al 3-lea lui meci la nationala, din care primul titular?
Cu astia defilam, altii nu avem de unde. Experimente gen Max Nicu s-au dovedit falimentare.Si....vine Franta!
Pe vremuri, cea mai buna faina era cea de "trei nule", marcata 000. Nu stiu de ce, simt ca si la Paris facem tot egal, sa se completeze cele 3 nule...Si din 2011 sa inceapa victoriile....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu